NEH klantenplatform kijkt naar gezamenlijke toekomst

Vanuit een gezamenlijk belang zijn vier corporatieklanten (Kennemer Wonen, Woonwaard, Vidomes en Gooi en Omstreken) in 2017 het NEH Klantenplatform begonnen. Vanuit dit platform is het doel om op strategisch niveau een sterker partnership aan te gaan, inzicht te geven en te verkrijgen vanuit corporatieperspectief en zodoende breed gedragen oplossingen te kunnen ontwikkelen.
Nu, een jaar later, omvat het platform meer dan 20 corporatieklanten, die binnen diverse werkgroepen toekomstvisies uitwerken. 18 april vond de eerste terugkoppeling plaats, waarbij werd gesproken over de ‘Werkplek 2020’ en de rol van ‘NEH als verkeerstoren van het SAAS-landschap’.

lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *